Lees hieronder de ervaringen van anderen en laat je inspireren...

Reviews

Viktoria Szigeti
28-11-21 09:28:43
Zelf ervaar ik spanningen bij het idee dat ik een toets moet maken. Ik word hierdoor zenuwachtig en ervaar hierbij angst en dat maakt mij erg onzeker. Patrick heeft mij hierin begeleid en heeft mij steun en kracht gegeven waardoor ik mijzelf weer terug vond. Ik heb mijn toets behaald en dat heeft mij mijn zelfvertouwen terug gegeven.

De begeleiding die Patrick heeft toegepast was precies wat ik nodig had. De rust, kalmte in zijn stem heeft mij weer kracht gegeven.
Luck van der Laan
07-01-21 10:14:09
Met de NLP coaching van Patrick heb ik mooie handvaten gekregen om gemakkelijker met mijn (en die van anderen) gevoel/emotie om te gaan en daarnaast dit te kunnen relativeren. Door de inzichten van Patrick kan ik me als persoon blijven ontwikkelen op vele vlakken.

Gevolg van de coaching is dat ik stukke beter in me vel zit!
Jolanda De Bruijn
11-12-19 13:01:47
Ik heb enorm veel gehad aan de NLP sessies bij Patrick Kwast. Het inzien dat je hoofd soms vreemde dingen met je uit kan halen wat bepalend kan zijn voor je doen was een eye opener. Na een paar sessies met oefeningen kan ik zeggen dat ik gegroeid ben in mijn manier van denken en hoop dat dit uitgroeid tot iets moois voor mijzelf.
Patrick bedankt voor dit inzicht.
Daisy Lamm
04-09-19 14:29:47
Ik ben ontzettend blij dat ik NLP heb gedaan. Na de eerste sessie was er bij mij een knop om en sindsdien ben ik alleen maar gegroeid. Ik ben zelfverzekerder en sta veel rustiger en positiever in het leven dan voor de NLP. Daarnaast ben ik ook erg blij dat ik deze therapie bij Patrick heb gevolgd. Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat hij de tijd voor je neemt en heel kundig is. Bij alle sessies heb ik me gehoord en begrepen gevoeld. Voor mij was het een hele prettige ervaring.
Olga Dignum
05-01-19 19:49:39
Ik heb NLP persoonlijke groei als heel positief ervaren. Patrick zorgt ervoor dat je in je eigen kracht gaat staan en weet daar de juiste ankers in vast te leggen. Ik had een sollicitatie gesprek en was daar heel onzeker over. Na een sessie van Patrick was de onzekerheid weg en ging ik met opgeheven hoofd het gesprek in. Het gesprek ging heel goed en ik voelde me heel zelfverzekerd. Uiteindelijk wilde ze mij graag hebben omdat ik heel krachtig overkwam en een sterke indruk had achter gelaten.
Petra Valkenhoff
08-11-18 08:34:51
Patrick weet het in duidelijke taal over te brengen en geeft mooie metaforen zodat je het herkent en begrijpt.
Door zijn toegankelijke en ontspannen houding is het makkelijker om de oefeningen uit te voeren waarbij je loslaat en in het moment staat.
Ik heb er heel veel aan gehad en heb er nog steeds veel aan,want zoals Patrick ook zegt; Oefening baart kunst!
Tonen: 5  10