NLP COACHING

 

“Je kan je problemen die je ervaart niet oplossen met dezelfde mindset die deze problemen heeft veroorzaakt”. Ik wil je met deze mooie quote van Albert Einstein bewust maken dat je de belemmeringen in je leven anders moet gaan benaderen om ze te overwinnen.


Tijdens de coaching maak ik je o.a. bewust van de strategieën die er bij jou voor zorgen dat je niet het leven leidt wat je wil leven (bijvoorbeeld door angsten, paniekaanvallen, onzekerheid) en laat ik je zien welke strategieën wél werken voor jou!


Een aantal sessies verder zal je merken dat je door ogenschijnlijk simpele, maar doeltreffende tools ervaart dat je de wereld door een heel andere (mooiere) bril ziet en ben je bewust geworden dat je grip hebt op je eigen leven, emoties en daarmee je gemoedstoestand. Het is een mooi cadeau dat je jezelf kan geven. Dat kan ik je uit eigen ervaring vertellen.


Nadat je via deze website contact hebt opgenomen, zal ik telefonisch contact met je opnemen. We maken dan kennis met elkaar en kan jij besluiten of het goed voelt voor je.

Op het moment dat je hebt besloten om door mij gecoached te worden, dan plannen we de eerste sessie in. Een sessie duurt tussen de 1 en maximaal 1,5 uur, afhankelijk van de intensiteit van de sessie. Na de eerste sessie maken we samen een inschatting aan hoeveel vervolgsessies je behoefte hebt.


Klik hier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen!