NLP coaching

Met NLP coaching ga je door middel van bepaalde technieken en modellen weer de regie krijgen over je emoties en je leven. Hierdoor zal je merken dat je relaxter en gelukkiger in het leven gaat staan en dat je er niet altijd een reden voor hoeft te hebben. 

Je ervaart alles om je heen via je zintuigen, waarvan 98% van je handelingen onbewust verlopen. Van die onbewuste patronen zorgen een aantal voor dat je je bijvoorbeeld minder fijn, lichtelijk depressief of onzeker voelt. Je kan de mening van andere teveel aantrekken of wat anderen van je vinden en ga zo maar door.

Wat er dan eigenlijk gebeurt is dat je je eigen regie niet meer in handen hebt. Stel je maar eens voor dat je in een bus gaat zitten en mee rijdt zonder te weten waar heen. Je zit dan ergens achter in de bus en je hebt niet echt een idee meer waar de bus heen rijdt en of de bus wel de richting op gaat waar je eigenlijk heen wilt. Het is in dat soort gevallen veel leuker om van achterin de bus naar voren te lopen en aan te geven dat jij graag het stuur in handen neemt en de koers wilt bepalen. Op die manier heb je zicht waar je heen gaat en kan zelf ook nog eens bepalen welke kan dat dan precies is.

Herken je jezelf in bovenstaande? Nadat we elkaar telefonisch hebben gesproken en je een goed gevoel hebt om door mij gecoacht te worden plannen we drie sessies in.  


 Hoe is de NLP coaching opgebouwd?

Nadat wij elkaar telefonisch hebben gesproken en je een goed gevoel hebt om samen met mij het coachingtraject aan te gaan, plannen we driesessies in.


Een sessies duurt gemiddeld 1,5 uur. De sessies worden om de 2 weken ingepland.


Kosten

Het tarief bedraagt € 75,00 per sessie en er worden drie sessies ingepland. Omdat ik weet dat het werkt durf ik het no cure no pay principe te hanteren. Als jij na 2 sessies nog niet het gevoel hebt dat de coachingsessies je helpen, dan hoef je niets te betalen. Geen addertjes onder het gras. In alle andere gevallen, waar jij duidelijk merkt dat het je helpt, ontvang je van mij een factuur. 

Je loopt dus geen enkel risico. Sterker nog, het is het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven.

Neem contact met mij op, dan gaan we samen bespreken hoe we jouw leven (nog) mooier in kunnen kleuren.